Size matters

Vår oppgave for Zizr var å lage en animasjonsfilm som skaper trygghet, forståelse og miljøbevissthet. Vi måtte også hjelpe til med å gjøre budskapet mer fordøybart.

Zizr tre forskjellige typer klaer som ikke passer 01 low
Zizr data skalerer og tilpasser seg til hverandre 01 low
Zizr robot holder en sko som fyker oppover gronn bakgrunn 01 low

Vi utviklet det visuelle konseptet, skapte prinsipper på bevegelser og ga liv til illustrasjonene. Vi tok også grep i manuset og formidlingen for å gjøre stemningen mer leken og personlig. Det var en fleksibel prosess, hvor forslag ble tatt imot med åpne hender. Dette gjorde at sluttresultatet ble bedre enn forventet.

Zizr sin tjeneste er å anbefale størrelser på klær og sko til kunder som shopper på nettet. Det brukes forskjellige data som snakker sammen og stadig tilpasser seg til hverandre. Bevegelsene av elementene i filmen formidler også dette. De endrer størrelse og tilpasser seg til hverandre. De er dynamiske og smarte. Og du hørte kanskje at musikken også skalerer opp og ned?

Psst! Ser dere at formene på første scene former en person som ligger i fosterstilling? Så kjipt er det når du må sende tilbake klærne når de ikke passer!

Mail eller ring Filip, på 919 01 038 eller filip@fluks.tv, hvis du vil høre mer!