3D Produktvisualisering

3d produktvisualisering er ofte en billigere og mer fleksibel løsning enn tradisjonell fotografering. Dette gjelder spesielt når produktet skal ha flere uttak, når forholdene er vanskelige, eller om produktet fremdeles er i utviklingsfasen.

3d produktvisualisering av en oransje hexagon ragasco gassbeholder med deler som sepereses

Fleksibilitet til fingertuppen

Den største styrken med 3D produktvisualisering er fleksibiliteten. Fordi selv etter at man har produsert bilde eller video, kan man lett gjøre endringer som å oppdatere emballasje, endre bakgrunn eller atmosfære. Dette gjør også at kostnaden på sikt blir billigere fordi man kan bruke eksisterende modeller til å visualisere nye uttak for produktene.

3d produktvisualisering av en sort og gul dmax d vitamin kapsel boks som staar i et studio
3d produktvisualisering av en pepsi max brusbok med vanndraaper og frost paa seg den staar inne i et studio

Vanskelige forhold

Når forholdene er ekstra vanskelige som under vann eller oppe i luften, er 3D produktvisualisering en reddende engel. Ikke bare slipper man all logistikk og kostnader rundt en utfordrende photoshoot, men vær og vind kan justeres til dine preferanser og behov. Skinnende soloppgang, regnfull ettermiddag eller en kald vinterkveld. Vi kan velge den perfekte stemningen eller situasjonen som passer produktet best.

3d produktvisualisering av en oransje baat som scanner under vann etter skipsvrak paa bunnen av havet
3d produktvisualisering av en oransje submarine som scanner et roer paa bunnen av havet

Tidlig i utviklingsfasen

Når produkter fremdeles er i utviklingsfasen kan 3D produktvisualisering brukes til å se produktet lenge før en prototype er klar. Produktet kan visualiseres som stillbilder, animasjonsfilm eller i VR slik at du får "sett det fysisk" i den eksakte størrelsen. Noen ganger kan det også være lurt å lage demonstrasjonsfilm for å bryte ned komplekse konsepter eller funksjoner.

3d produktvisualisering av en blaa og oransje jet motor som er slaatt paa og har forklaringsteksten ti alloy fan over seg
3d produktvisualisering av en blaa og oransje jet motor som er slaatt paa og har forklaringsteksten low pressure compressor paa siden av seg

Mail eller ring Filip, på 919 01 038 eller filip@fluks.tv, hvis du vil høre mer!