Solstråler på boks

dmax D-vitamin skulle for første gang markedsføres på TV. Animasjonsfilmen sin oppgave ble å styrke merkevaren til dmax og fremstille de som den troverdige og seriøse aktøren som de er. Med deres unike solkapsel og profil i fokus ble dette en unik film som skiller seg ut fra konkurrentene.

Sammen med Vitamail utviklet vi manuset til filmen. Det var en åpen og fleksibel arbeidsprosess der vi kom frem til hva behovene til kunden faktisk er. Vi utfordret dmax til å være en tydelig avsender i design og stil. Og det ble introdusert en nysgjerrig og fornøyd karakter som driver handlingen i filmen.

3d produktvisualisering av dmax sin smilende d vitamin solkapsel ansikt lagd for animasjon
Animasjon for dmax d vitamin hvor 2d karakter holder på en 3d kapselbeholdere i haanden
Animasjon for dmax d vitamin hvor 2d karakter staar og ser på kapselbeholderen som staar på bordet med teksten proev dmax d vitamin
2d karakterdesign for dmax d vitamin

Siden dmax er en ny utfordrer på markedet var det ekstra viktig å styrke merkevaren, ha produktet i fokus og vise frem den unike tyggebare sol-kapselen. Universet vi lagde er minimalt i både form og farge, noe som gjør at produktet kommer bedre frem og er i fokus igjennom hele filmen. Vi fant tidlig ut at vi skulle bruke dmax sin gulfarge til alt den er verdt. Ved å bruke fargen bevisst på alle plattformer vil folk i lengden forhåpentligvis assosiere gulfargen med dmax.

Psst! Ser du at den tegnede hånden lager skygger på flasken han holder? Vi lagde faktisk flasken og hånden i 3D for å få samspill mellom det tegnet og tredimensjonale.

Mail eller ring Filip, på 919 01 038 eller filip@fluks.tv, hvis du vil høre mer!

Credits
  • Produksjon: Fluks
  • Regi: Håvard Forland Isaksen
  • Design og illustrasjon: Håvard Forland Isaksen
  • 2D Animasjon: Håvard Forland Isaksen
  • 3D Animasjon: Henrik Reistad
  • 3D Modellering: Filip Lind & Henrik Reistad
  • Lyddesign: Hocus Focus